Kuva

Nurmeslaiset Potakkajuhlat pidetään jälleen perinteisesti torilla mutta lisäksi on mahdollisuus myös iltatapahtumaan klo 24.00:ään ja vaikka koko yön koko Nurmeksen alueella niin keskustassa ja kuin Porokylässäkin.

Osa nurmeslaisista yrityksistä on auki myöhäisiltaan, jotkut jopa yön yli aamuun saakka. Ilta-aukioloaikojen ja koko Potakkajuhlien ideana on tuoda esille, millaista palveluiden, koulutuksen, yritysten ja harrastusten tarjontaa Nurmeksessa on ja kokea tätä tarjontaa myös 'epätavalliseen aikaan'.

Potakkajuhlilla juhlitaan potakkaa, perunaa, sadonkorjuuta, syksyn alkamista, yritys- ja harrastustoimintaa ja nurmeslaisuutta monessa eri muodossa. Valtakunnallista Yrittäjän päivääkin (joka on 5.9.) vietetään samalla.

ILMOITTAUTUMINEN POTAKKAJUHLIIN/YRITTÄJÄN PÄIVÄN JA ILTAKAUPPA- TAPAHTUMAAN 2.9.2016 perjantaina klo 9.00-24.00 Eteläinen Kauppatori ja Nurmeksen ja Porokylän yritykset ja virastot.

Valitse alla olevasta kartasta itsellesi sopivin teltan/katoksen paikka ja kirjoita sen numero oheiseen laatikkoon. pÖYTÄPAIKOISSA EI NUMEROINTIA, VARAUS RIITÄÄ. Paikkamaksua ei peritä. Oma teltta/katos mukaan.

Varaustilanne 1.8.2018

Kuva
Varaan vain toripöydän (pöydät ovat Karjalaisen kaupparaitin keskialueella, numeroimattomia. Kartassa vaaleansininen raita).
Varaan yhden toripöydän
Varaan 2 toripöytää
Varaan 3 toripöytää
Kerro tässä, millaista yritys-/ yhdistystoimintaa/muuta harrastus- tai muuta toimintaa tulet esittelemään
Kerro tässä, millaisia kaupallisia palveluita tulet esittelemään ja myymään(kotipalvelut, talkkaritoiminta, lumen auraus...)
Kerro tässä, millaisia kaupallisia tuotteita tulet esittelemään ja myymään (perunaruoat, juurekset, käsityöt, leivonnaiset, marjat yms.)Huom! Potakkaruokia kaivataan!
OHJELMA-AJAN 'KEHUN JA RETOSTAN' esittämisajan varaus torilavalta klo 13-14, 16.00 - 17.00 ja 18.00 -19.00 välisenä aikana. (juontaja kutsuu lavalle sopivana aikana)
Varaan esiintymisaikaa torilavalta
En tarvitse esiintymisaikaa torilavalta
Voin tulla esittämään yritystoimintaani/tuotteitani/palvelujani/yhdistystäni jos juontaja haastattelee minua
Kirjoita sopivin lava-aika (voit ottaa useampiakin aikoja)
Ihan omaa esiintymistä: kirjoita tähän, jos haluat esittää jotain omaa ohjelmaa torilavalla (laulua, tanssia, runoja...) Kerro ohjelman sisältö ja tarvittava esitysaika.
Kommentteja,toiveita, mielipiteitä Potakkajuhlista ja Yrittäjänpäivän tapahtumasta. Mitä haluaisit Potakkajuhlassa olevan esillä / tarjolla / ohjelmassa?
Yritykseni/ varaajan henkilön nimi*
Yhteystiedot (puhelin)*
Yhteystiedot, sähköposti*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MUUHUN KUIN TORITAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN (pe 31.8.2018 klo 9.00-24.00 (- 06.00) AIKANA, ILTAKAUPPATAPAHTUMASSA, OMASSA YRITYKSESSÄ/VIRASTOSSA/ORGANISAATIOSSA TAPAHTUVA TOIMINTA...). Järjestämme myös POTAKKA-arpajaiset, joiden tuotolla palkkaamme nuoria töihin mm. Potakkajuhlien toimitsijoiksi.

Mitä tapahtuu, missä ja milloin (esim. POP UP- kojuja, taidetta...)
Klo aika: alkaa - päättyy:
Ilmoittajan/vastuullisen toimijan nimi:*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
www-sivut (jossa esim. tarkempi oman toimintani aikataulu/ohjelma)
Osallistun myös POTAKKA-ARPAJAISIIN antamalla arpajaispalkinnon (palvelu, tavara tms.iloinen Potakkajuhla- henkinen palkinto.
Huom! Tapahtuman järjestäjällä on tapahtumavakuutus, mutta se ei kata esim. toriteltan tms. aiheuttamaa vahinko toisille. Onhan siis omat vakuutukset / riittävät telttojen painot olemassa ja mukana torilla.*
Vakuutukset,telttojen/varjojen painot ja kiinnitykset ovat riittävät ja kunnossa.
Kuva

Lisätietoja antavat: Potakkaemännyys Virpi Sivola, puh. 050 320 6146 (paikat)ja Potakkapiällikkö Ella Kärki, puh. 040- 510 3289 (ohjelma) tai nurmeksen@yrittajat.fi