Kuva

Nurmeslaiset Potakkajuhlat pidetään jälleen perinteisesti torilla mutta lisäksi tällä kertaa myös iltatapahtumana klo 9.00-24.00 ja vaikka koko yön - Potakkajuhlat by Night - koko Nurmeksen alueella niin keskustassa ja kuin Porokylässäkin.

Osa yrityksistä on auki myöhäisiltaan, jotkut jopa aamuun saakka. Ilta-aukioloaikojen ideana on tuoda esille, millaista palveluiden, koulutuksen, yritysten ja harrastusten tarjontaa Nurmeksessa on ja kokea tätä tarjontaa myös 'epätavalliseen aikaan'.

Potakkajuhlilla juhlitaan potakkaa, perunaa, sadonkorjuuta, syksyn alkamista, yritys- ja harrastustoimintaa ja nurmeslaisuutta monessa eri muodossa. Valtakunnallista Yrittäjän päivääkin (joka on 5.9.) vietetään samalla.

Kuva

ILMOITTAUTUMINEN POTAKKAJUHLIIN/YRITTÄJÄN PÄIVÄN JA ILTAKAUPPA- TAPAHTUMAAN 1. - (2.9.) JATKUEN OSASSA YRITYKSIÄ JOPA YÖN YLI)ILMOITTAUTUMINEN POTAKKAJUHLIIN/YRITTÄJÄN PÄIVÄN 2017 perjantaina 1.9. klo 9.00 - Eteläinen Kauppatori ja Nurmeksen ja Porokylän yritykset ja virastot sekä Nurmes -talo.

Varaustilanne 30.8.2017

Varaan vain toripöydän (pöydät ovat Karjalaisen kaupparaitin keskialueella, numeroimattomia. Kartassa vaaleansininen raita).
Varaan yhden toripöydän
Varaan 2 toripöytää
Varaan 3 toripöytää
Kerro tässä, millaista yritys-/ yhdistystoimintaa/muuta harrastus- tai muuta toimintaa tulet esittelemään
Kerro tässä, millaisia kaupallisia palveluita tulet esittelemään ja myymään(kotipalvelut, talkkaritoiminta, lumen auraus...)
Kerro tässä, millaisia kaupallisia tuotteita tulet esittelemään ja myymään (perunaruoat, juurekset, käsityöt, leivonnaiset, marjat yms.)Huom! Potakkaruokia kaivataan!
OHJELMA-AJAN 'KEHUN JA RETOSTAN' esittämisajan varaus torilavalta klo 13-14, 16.00 - 17.00 ja 18.00 -19.00 välisenä aikana. (juontaja kutsuu lavalle sopivana aikana)
Varaan esiintymisaikaa torilavalta
En tarvitse esiintymisaikaa torilavalta
Voin tulla esittämään yritystoimintaani/tuotteitani/palvelujani/yhdistystäni jos juontaja haastattelee minua
Kirjoita sopivin lava-aika (voit ottaa useampiakin aikoja)
Ihan omaa esiintymistä: kirjoita tähän, jos haluat esittää jotain omaa ohjelmaa torilavalla (laulua, tanssia, runoja...) Kerro ohjelman sisältö ja tarvittava esitysaika.
Kommentteja,toiveita, mielipiteitä Potakkajuhlista ja Yrittäjänpäivän tapahtumasta. Mitä haluaisit Potakkajuhlassa olevan esillä / tarjolla / ohjelmassa?
Yritykseni/ varaajan henkilön nimi*
Yhteystiedot (puhelin)*
Yhteystiedot, sähköposti*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MUUHUN KUIN TORITAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN (pe 1.9.2017 klo 12.00-24.00 (- 06.00) AIKANA, ILTAKAUPPATAPAHTUMASSA, OMASSA YRITYKSESSÄ/VIRASTOSSA/ORGANISAATIOSSA TAPAHTUVA TOIMINTA...). Järjestämme myös POTAKKA-arpajaiset, joiden tuotolla palkkaamme nuoria töihin mm. Potakkajuhlien toimitsijoiksi.

Mitä tapahtuu, missä ja milloin (esim. POP UP- kojuja, taidetta...)
Klo aika: alkaa - päättyy:
Ilmoittajan/vastuullisen toimijan nimi:*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
www-sivut (jossa esim. tarkempi oman toimintani aikataulu/ohjelma)
Osallistun myös POTAKKA-ARPAJAISIIN antamalla arpajaispalkinnon (palvelu, tavara tms.iloinen Potakkajuhla- henkinen palkinto.
Kuva
Kuva

Lisätietoja antavat: Potakkaemännyys Virpi Siivola, puh. 050 320 6146 (paikat) ja Potakkapiällikkö Ella Kärki, puh. 040- 510 3289 (ohjelma) tai nurmeksen@yrittajat.fi

Potakkajuhlat ovat myös osa Suomi100- tapahtumaa ja PIELISEN HELMET- tapahtumaketjua. Seuraavat Helmet ovat Hämäränkaupan ita Lieksassa ja Valtakunnalliset Matkailuopaspäivät Nurmeksessa. TERVETULOA!