Nurmes 360 Palvelukartta

Nurmeksen viisi palvelevaa keskusta

Nurmeksen uusi upea palvelukartta on nyt julkaistu!

Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät ry haluaa yhteisen palvelukartan avulla tuoda uudella tavalla esille kauniin kaupunkimme upeat viisi palvelevaa keskusta ja niiden yrityksiä. Tutustu tarjontaamme ja nauti samalla huikean hienoista maisemistamme!

Mukana on jo yrityksiä, tapahtumia ja nähtävyyksiä, ja sisältö kasvaa koko ajan. Mukaan mahtuu ja kaikki halukkaat ehtivät vielä kartalle. Karttaa kehitetään matkan varrella, ja uusia kohteita lisätään sitä mukaa, kun saamme tiedot.

Jaa linkkiä vapaasti, yhdessä olemme enemmän, myös markkinoinnissa!
Seuraa meitä myös Facebookissa!

Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle?

Ota yhteyttä, niin kerron lisää:

  • hinnoista
  • miten Google Maps -linkitetty Palvelukartta voi nostaa sinun yrityksesi / tapahtumasi sivujen näkyvyyttä asiakkaille

Minna Kähkönen
p. 040 9643558
minna.kahkonen(at)aamuvirkku.fi

tai paina alla olevaa nappia ja lähetä tietosi ilmoittautumislomakkeella!
Soitan sinulle lomaketiedot saatuani mahdollisimman pian.

Hinnat:

Karttapalvelun alustaa ylläpitää ja kuvaukset toteuttaa SkyTeamCopter.
Hinta peruspaikkaan Nurmes 360 Palvelukartalla, yhteystietokorttiin logo, linkit ja Google Maps -linkitys sekä jakolinkki someen

  • kertaveloitus perustamismaksu 50€ + alv 24%
  • ylläpito vuosimaksu 50€ + alv 24% /vuosi

Lisäpalveluna on mahdollista tilata omille www-sivuille sijoitettava 360-sisäkuvaus, Matterport- kuvaus tai ilmakuvaus ulkotiloissa. Palvelun laskuttaa SkyTeamCopter.

Kysy kuvaushinnoista tai pyydä esittely:

Antti Ikonen / SkyTeamCopter
p.045 2598112
skyteamcopter(at)gmail.com

Usein kysytyt kysymykset

Milloin Nurmes 360 Palvelukartan vuosimaksu laskutetaan?

- Palvelukartan perustamiskulu kertamaksuna ja ensimmäisen vuoden ylläpitomaksu laskutetaan sitten kun yrityksen kohdetiedot on lisätty kartalle ja linkkien toimivuus on testattu. Vuosimaksuisen palvelun seuraava vuosi laskutetaan vuoden kuluttua.

Pääseekö Nurmes 360 Palvelukartalle yritys tai tapahtuma joka ei ole yrittäjäyhdistyksen jäsen?

- Kyllä. Kaikki ovat tervetulleita kartalle mukaan yhteisesti markkinoimaan kaikkea sitä hyvää mitä Nurmeksessa on tarjolla. Olet toki tervetullut liittymään jäseneksi yhdistykseemme, jolloin saat tiedon muusta yrittäjiä hyödyttävästä toiminnastamme.

Miksi minun yritystäni ei ole vielä merkitty Nurmes 360 Palvelukartalle?

- Yritysten paikkamerkinnät ja yritystiedot lisätään Palvelukartalle siinä järjestyksessä kun saamme tiedot mukaan liittyvistä yrityksistä tai tapahtumista. Automaattisesti emme mitään kohdetta maksulliselle Palvelukartalle lisää, vaan palveluun liittymisestä sovitaan aina kunkin yrityksen kanssa erikseen. Voit aina kysyä lisää yhteyshenkilöltä Minna Kähköseltä / Aamu&Virkku p. 040 9643558


Minkälainen tapahtuma voi päästä mukaan Nurmes 360 Palvelukartalle?

- Palvelukartallamme on varmasti mielekkäin olla mukana ne tapahtumat jotka toistuvat säännöllisesti (esimerkiksi vuosittain) ja ovat aina samassa paikassa. Näin pystyy parhaiten hyödyntämään Google Maps linkityksen. Myös Kylätalot tapahtumineen, Nuorisoseurojen talot ja Kyläyhdistykset saavat toiminnalleen lisänäkyvyyttä palvelukartan avulla. Kysy lisää!