Yrittäjältä yrittäjälle- palvelu

20.11.2020

Tarjoa työtä, osta palveluita.

Tässäpä Yrittäjältä yrittäjälle- palvelu toimii!

Klikkaa itsesi tästä kartalle ja osta ja myy palveluita toisilta yrittäjiltä!

Etsitkö alihankkijaa? Onko työmaalla tarvetta kiireapulaiselle? Haluatko näyttää, mitä ammattiosaamista teidän yrityksestä löytyy?

Meitä yrittäjiä on yrittäjäjärjestön jäsenistössä n. 2600 kpl. Tämä tarkoittaa, että osaamista meillä löytyy määrällisesti vähintään yhtä paljon sekä laidasta laitaan. Nyt poikkeusolosuhteissa tarve kunnon tekijälle korostuu entisestään. Tästä syystä kokoamme tälle sivulle jäsentemme osto- ja myynti-ilmoitukset työstä, tarpeesta ja tekijästä. Tuo siis rohkeasti esille joko yrityksesi tarjoamia palveluita tai tarpeesi toisen yrittäjän tarjonnalle näppärien lomakkeiden avulla!

Klikkaa oheisia linkkejä, täytä lisätietolomake sekä tuo esille oma tarpeesi ja tarjontasi:

• Ostetaan työtä: Vastaa lyhyeen kyselyyn tarpeestasi. Mihin tarvitset tekijää? Mistä on puute? Millaista palvelua etsit? Osaamista löytyy varmasti.
  • Myydään työtä: Millaista työtä teillä on tarjota kanssayrittäjälle? Mitä ammattiosaamista teidän yrityksestänne löytyy? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja tuo esille yrityksenne osaaminen ja tarjonta.

Täytettyäsi lomakkeen ilmoitus siirtyy tälle sivulle jäsenyrittäjien nähtäville. Palstaa pääsee selaamaan kuka tahansa, mutta ilmoitusta varten vaaditaan Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n jäsenyys. Liity jäseneksi tätä kautta. Yhden ilmoituksen esilläoloaika on kaksi viikkoa. Selaa alta ilmoituksia ja ota rohkeasti yhteyttä yrittäjiin (mieleinen yhteydenottotapa kursivoituna).

13.01.2021Ajankohtaista Nurmeksen alueen yrityksille Pikes Oy:ltä
13.01.2021Jäsenyrittäjien joulumuistaminen - hae omasi VoimaVillan puodista tai Valtimon Kukkavalinnan myymälästä
28.12.2020Onko liikevaihto tippunut yli 30 % kesä-lokakuussa? Hae kustannustuki II - tukea
28.12.2020ALV alaraja nousee 15.000 euroon
28.12.2020Päivärahat ja km- korvaukset 2021
24.12.2020Hyvää Joulua!
18.12.2020Millainen kuntasi olisi ilman yrityksiä?
18.12.2020Kustannustuki 2 - haku avautuu
18.12.2020Ajankohtaista vuodelle 2021