Oikein tehdyt verkkokauppaehdot yrittäjän turvana- koulutus

23.01.2021

Verkkokauppaehdot- koulutus 29.1.2021 klo 9:30-10:45

Kuluttajakauppa siirtyy verkkoon, mutta onko yrittäjä turvassa pykäläviidakossa? Laki turvaa kuluttajan ja hyvät verkkokauppaehdot yrittäjän. Piteneekö peruuttamisoikeus pikkuvirheen vuoksi 14 päivästä jopa vuoteen verkkokaupassasi? Onko kaikilla tavaroilla ja palveluilla peruuttamisoikeus? Mitä voi rajata peruuttamisoikeuden ulkopuolelle ja millä tavalla? Ota selvää verkkokaupan juridisista sudenkuopista ja tee verkkokauppaehdoistasi myös yrittäjän kannalta turvalliset!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttaja kuluttajaoikeuden asiantuntija Tuula Sario, LexLegato

Tuula Sariolla on liki kolmenkymmenen vuoden kokemus kuluttajaoikeudesta, lainvalmistelusta, riitojen ratkaisusta ja kouluttamisesta.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisvahvistuksessa tarkempia tietoja alustasta ja linkki osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua.

21.02.2021Palkittuja yrittäjiä - Paras uudistumisidea
21.02.2021Ei kuntaa ilman yrittäjiä - kiinnostaako kunnallisvaaliehdokkuus?
21.02.2021Palkittuja yrittäjiä - pitkä yrittäjäura
21.02.2021Kustannustuki III eduskunnassa
23.01.2021Oikein tehdyt verkkokauppaehdot yrittäjän turvana- koulutus
23.01.2021YEL- vakuutuksesta